Tietoja yrityksestä

Perustamisestaan lähtien yritys on kehittynyt vaatimattomasta kaasukattiloita valmistavasta korjaamosta monikansalliseksi teollisuuskonserniksi, jolla on vahva asema lämmitys- ja ilmastointimarkkinoilla.

FERROLI on kansainvälinen yritys, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia lämmitys- ja ilmastointilaitteita, suunnittelemaan laitteita sekä kehittämään ja valmistamaan monikäyttöisiä tiloja. FERROLI on yksi maailman markkinajohtajista, ja sillä on yli 50 vuoden kokemus maailmanluokan lämmitys-, ilmastointi-, ilmastointi- ja lisälaitteiden valmistuksesta koteihin, toimistoihin ja teollisuuteen.

Nykyään FERROLI GROUPiin kuuluu 14 tehdasta Italiassa, Espanjassa, Saksassa, Puolassa, Turkissa ja Kiinassa sekä 12 kaupallista yritystä Italiassa, Espanjassa, Kiinassa, Ranskassa, Turkissa, Puolassa, Romaniassa, Alankomaissa, Belgiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

FERROLI työllistää tällä hetkellä yli 3 200 henkilöä.

Yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa, ja se on jatkuvasti sijoittunut kymmenen suurimman lämmitys- ja ilmastointilaitteiden valmistajan 5-6 parhaan joukkoon.